Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g7.7g3.1kcal0g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow2.8g2.8kcal0.6g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g4g6.4kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal2.6g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1.3g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.7g1.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533