Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)1.8g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Vesi8.5g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko8.4g29kcal0.8g5.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g76kcal2.4g15.2g0.4g2g
Valittu annoskoko20g38kcal1.2g7.6g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.6g3.8g0.1g0.5g
Arvot/100g100g194kcal6.1g38.8g1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979