Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen4g29kcal0g0g3.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.3g18kcal0.7g3g0.4g0.6g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.9g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g159kcal2.4g20.2g7.6g1.2g
Valittu annoskoko20g79kcal1.2g10.1g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g40kcal0.6g5.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g405kcal6.1g51.5g19.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224