Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 13g25kcal2.4g0g1.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g5.3g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal5g0.4g4.4g0g
Valittu annoskoko20g31kcal2.5g0.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.3g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g159kcal12.8g1g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676