Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g3.6g10kcal0.2g1.1g0.5g0.2g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow2.9g0.3kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.3g14kcal1.2g0g1g0g
Kananmuna kuoreton2.9g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.9g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g69kcal3.8g2.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko20g34kcal1.9g1.3g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g174kcal9.6g6.6g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574