Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g12g32kcal2.1g0g2.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g1.1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g89kcal4.4g1.2g7g0g
Valittu annoskoko20g45kcal2.2g0.6g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.1g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g228kcal11.2g3.1g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807