Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 13g14kcal3g0g0.2g0g
Currytahna punainen1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.4g15kcal0.5g0g1.6g0g
Aurajuusto1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal7.4g0.2g4.6g0g
Valittu annoskoko19g35kcal3.7g0.1g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.9g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g180kcal19.1g0.5g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996