Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%6.7g6.7kcal0.8g0.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Keittojuurekset, Rainbow3.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal1.8g3.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.9g1.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal4.6g8.2g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645