The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.7g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g3.9g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal4g6.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal2g3.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10.3g15.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584