KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.1.7g6kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g4.6g6kcal0.8g0.1g0.3g0g
Findus wokki Classic 500G3.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g3.1g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2g3.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1g1.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.1g8.7g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865