Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa13g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%4.2g11kcal0.6g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal1.4g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko20g15kcal0.7g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal3.6g3.1g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175