Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt9g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä0.5g3.1kcal0g0g0.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.3g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Ruokosokeri0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal1.6g8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal0.8g4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.4g2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g137kcal4.1g20.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826