Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal0g4.4g0g0g
Valittu annoskoko20g9kcal0g2.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0g1.1g0g0g
Arvot/100g100g44kcal0g11.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176464