Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%3.8g6.5kcal0.8g0g0.4g0g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal2.8g5.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1.4g2.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.7g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.4g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145