Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3g18kcal0.6g0.2g1.6g0g
Kookoshiutale 1g6.5kcal0.1g0.1g0.6g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.7g27kcal0g0g3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g2.5g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)2.5g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g125kcal2.4g3g11.2g0.6g
Valittu annoskoko20g63kcal1.2g1.5g5.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.6g0.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g319kcal6.1g7.7g28.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904