Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.1g7kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnälese 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g0.5g2kcal0.1g0g0.2g0.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.5g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.3g0.1kcal0g0g0g0.3g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g1.6g6.9kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g4g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.6g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal5.4g3.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko20g44kcal2.7g1.6g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.4g0.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g223kcal13.8g8.2g14.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727