Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 7.4g4kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 8.7g12kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.6g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g63kcal3.8g2.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko20g32kcal1.9g1.1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g162kcal9.7g5.6g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023