Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g8.3g10kcal1.4g0.1g0.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g3.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal3.2g2.2g2g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1.6g1.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g103kcal8.1g5.6g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457