Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu1.6g5.8kcal0.2g1.1g0g0g
Vadelma 7.5g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g77kcal1.8g9.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko19g38kcal0.9g4.6g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.5g2.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g198kcal4.6g23.7g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846