Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 5.6g12kcal1g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal2.4g1g2g0.6g
Valittu annoskoko20g16kcal1.2g0.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.6g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213