Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.8g6kcal0.2g1.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 2.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal0.4g5.2g0g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.2g2.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1g13.3g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069