Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g14g15kcal2.7g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal5.6g0g2.2g0g
Valittu annoskoko20g21kcal2.8g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal1.4g0g0.6g0g
Arvot/100g100g106kcal14.4g0g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191993