Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl6.1g21kcal0.1g0.2g2.1g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g2.4g12kcal0.2g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g101kcal3.4g3g8.2g0.2g
Valittu annoskoko20g51kcal1.7g1.5g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.9g0.8g2.1g0.1g
Arvot/100g100g260kcal8.7g7.7g21g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198580