Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 5.8g8.3kcal0.6g0.1g0.6g0g
Punajuuri 7.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Riisi puuroutuva 1.9g6.4kcal0.1g1.4g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaitojuoma3.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal2g4.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g23kcal1g2.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g115kcal5.1g10.7g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878