Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 14g25kcal2.6g0g1.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.4g2.9kcal0g0.1g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal5.2g1g4.8g0g
Valittu annoskoko20g35kcal2.6g0.5g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.3g0.3g1.2g0g
Arvot/100g100g180kcal13.3g2.6g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912