Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
CousCous, keitetty 100g2.2g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal3.2g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.6g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338