Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.1g8.1kcal0.5g1.1g0.1g0.3g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kaurahiutale 1g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.4kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Palsternakka 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 2g12kcal0.5g0.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal2.6g5.2g5.6g1.2g
Valittu annoskoko19g42kcal1.3g2.6g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.7g1.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g217kcal6.7g13.5g14.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975