Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g15g3.5kcal0.2g0.5g0g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1.6g2.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko20g13kcal0.8g1.3g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.1g6.7g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896