Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 3.4g2.6kcal0.6g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.5g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal1.2g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko19g7kcal0.6g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal3.1g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804