Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tattarijauho, Myllynparas5.6g19kcal0.7g3.8g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rice Dream, riisimaito1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g3.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g120kcal2.2g15.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko19g60kcal1.1g7.7g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.6g3.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g310kcal5.7g39.7g13.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915