Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl12g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.1g2.6kcal0.1g0.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 4.2g16kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal5.8g0.4g6.6g1g
Valittu annoskoko20g42kcal2.9g0.2g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.5g0.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g213kcal14.8g1g16.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169