Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 8.8g4.1kcal0g0.7g0g0.2g
Raparperi 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 1g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal0.4g7.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko20g26kcal0.2g3.9g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.1g2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g134kcal1g19.9g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191