Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)4.4g6.4kcal1.2g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha3.7g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g5.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal3.8g1g1g0.2g
Valittu annoskoko19g16kcal1.9g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal9.8g2.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029