Peruna-jauhelihalaatikko ruokakermaan

800 kg perunaa
800 kg jauhelihaa
2 tomaattia
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
5 dl (ruoka) kermaa

Kuori ja viipaloi perunat, viipaloi tomaatit, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, lisää kerma, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos ja tomaattiviipaleet kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.7g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.7g9kcal1.3g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.2g2.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.8g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.4g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7.2g6.2g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251258