Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g5g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.2g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal0.8g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2g2.6g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511