Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman7.9g13kcal0.9g0g0.8g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g3g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal3g2g3.2g0g
Valittu annoskoko20g27kcal1.5g1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.8g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g139kcal7.7g5.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632