Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g9g31kcal0.8g5g0.8g0g
Karpalo, pakaste1.8g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vadelma 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g118kcal2.2g16.4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko20g59kcal1.1g8.2g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.6g4.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g301kcal5.6g41.8g11.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258850