Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g11g40kcal1.4g7.6g0.3g1.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Juusto, mozzarella 2.2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g110kcal4g17.2g2.4g2.4g
Valittu annoskoko20g55kcal2g8.6g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal1g4.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g281kcal10.3g44.1g6.2g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977