Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Ruisjauho Pirkka2.8g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Vehnälese, Liperin mylly1.8g2.6kcal0.3g0.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g1.8g1.7kcal0.3g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona1.8g5.3kcal0g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g6.1kcal0g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g109kcal4.4g4.2g8.4g2.8g
Valittu annoskoko19g54kcal2.2g2.1g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal1.1g1.1g2.1g0.7g
Arvot/100g100g280kcal11.3g10.8g21.6g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733