Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g6.1g12kcal1.2g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow10g3.9kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal2.8g2.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko20g21kcal1.4g1.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g110kcal7.2g6.2g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722