Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 3g19kcal0.7g0.2g1.6g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.7g5.8kcal0.2g1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 4.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.7g6.1kcal0g1.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1g0g0g
Siirappi, tumma1.7g5.5kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g137kcal2.8g16g6.2g2g
Valittu annoskoko19g69kcal1.4g8g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.7g4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g354kcal7.2g41.2g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500