Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g20kcal1.6g0g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g73kcal4.2g0.6g5.8g0g
Valittu annoskoko20g36kcal2.1g0.3g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.1g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g185kcal10.7g1.5g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492