JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)3.1g6.9kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.5g14kcal1g0g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g91kcal6.2g2.8g6g0.2g
Valittu annoskoko20g46kcal3.1g1.4g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.6g0.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g232kcal15.8g7.1g15.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075