Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.7g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g12kcal0.2g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g6kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.5g4.1g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066