Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)12g5.6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.3g12kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.9g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal2g7.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko20g30kcal1g3.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.5g1.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g154kcal5.1g19.5g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035