Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow2.3g6.4kcal0.4g1.4g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%2.7g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.8g3g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g12kcal0.9g1.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal4.6g7.7g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380