Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 4.3g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto0.9g2.9kcal0.2g0g0.3g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g2.2g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g46kcal2.2g1.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko20g23kcal1.1g0.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.6g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g116kcal5.6g3.1g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072