Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.7g3.2kcal0.1g0g0.3g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.7g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale2.3g7.9kcal0.3g1.3g0.2g0.1g
Grahamjauho 6.5g21kcal0.7g3.9g0.1g0.6g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1.9g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g90kcal3.2g14g2g2g
Valittu annoskoko20g45kcal1.6g7g1g1g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.8g3.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g229kcal8.2g35.7g5.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286