Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 16g32kcal3g0g2.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot3.2g9kcal0.5g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g82kcal7g0g6g0g
Valittu annoskoko20g41kcal3.5g0g3g0g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.8g0g1.5g0g
Arvot/100g100g210kcal17.9g0g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973