Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.6g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g2.6g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Mansikka 2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 3.1g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen4.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g67kcal1g8.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko20g34kcal0.5g4.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.3g2.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g169kcal2.5g22.2g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705